Назад до Събития

AI и киберсигурност - какво, как, защо и за кого?

Хотел Верея, зала 2 Всички

По време на събитието ще обсъдим две от най-актуалните теми в технологичния свят в момента - Artificial intelligence (AI) и киберсигурността.

В първата част на лекцията ръководителят на AI екипа на SiteGround Ясен Кипров ще разкаже какво представлява AI, как работят системите, базирани на него, как можем да го използваме, както и как ще повлияе на работата ни. Той ще сподели повече и за това как и къде AI намира към момента приложение и ще направи демонстрация на технологиите, станали популярни напоследък. Ясен ще даде и ценни насоки за онези, които искат да се развиват кариерно в областта.

Втората част на събитието ще бъде посветена на киберсигурността – защо е важна и какви са възможностите за кариера в областта. Експертът по киберсигурност в SoCyber Мартин Малинов ще сподели как е попаднал в сферата, какво се изисква, за да си хакер и ще направи демонстрация на атака.
Ще говорим за това и какви са перспективите за кариера в двете области и защо специалистите в тях ще става все по-търсени.

Лектори

Лектори

loading...